Ecuadori fair trade kerámiák

Létrehozva: 2011. július 27. 14:53

A választékunk színesítése, a kínzó helyhiány ellenére már régóta foglalkoztat bennünket. Olyan termékeket szeretnénk most Önöknek bemutatni, amelyek a kerámiákon keresztül kapcsolódnak a profilunkhoz, de mégis teljesen mások. Ezért egy „vendégpolcot” nyitottunk és ecuadori barátaink segítségével az Andokban készített kézműves remekműveket helyeztünk el rajta.

1. Vendégpolcunk

A választékunk színesítése, a kínzó helyhiány ellenére már régóta foglalkoztat bennünket. Olyan termékeket szeretnénk most Önöknek bemutatni, amelyek a kerámiákon keresztül kapcsolódnak a profilunkhoz, de mégis teljesen mások. Ezért egy „vendégpolcot” nyitottunk és ecuadori barátaink segítségével az Andokban készített kézműves remekműveket helyeztünk el rajta.

 

Az ecuadori Cuenca városában (melynek központja a világörökség része!) a Vega család műhelyében születnek azok a kerámia tárgyak, melyeket galápagosi és andesi indián motívumok díszítenek; az agyag formálásától a máz felviteléig a teljes folyamat kézi munka eredménye. Egyedi termékekről van szó: két minden részletében egyező darab még nem hagyta el a műhelyt. Virágvázák, fali-és gyümölcsöstálak, bonbonierek részei a sorozatnak – funkcionálisak tehát, de a jeles alkalmakat kivéve nem javasolnánk a mindennapi használatot. Csak azért, hogy össze ne törjenek! Be kell valljuk, hogy nem olcsók, de értékük messze meghaladja az árukat. Egy igényesen berendezett lakásnak sajátos, a dél-amerikai Kordillerákat idéző hangulatot kölcsönöznek és akár a családi örökség részeivé is válhatnak. Szinte halljuk a kecsuák és ajmarák pánsípjának sejtelmesen búgó, megrázóan szép dallamát!

 

Ha valamelyik tárgy beszerzése mellett döntene, de nem önmaga szeretne benne gyönyörködni, ajándékként javasoljuk esküvőre, születésnapra, örök emlékként egy kolléga búcsúztatásához és hasonló rendkívüli alkalmakhoz. A sokadik étkészlet, háztartási kisgép, csoki-kávé-ital fantázia helyett maradandó és mással össze nem téveszthető emléket hagy mind az ajándékozóban, mind a megajándékozottban. A készletünk a fogyás függvényében változik; egyedi darabokról lévén szó hasonlókat Ecuadorból tudunk után rendelni. Ez időt vesz igénybe, továbbá rendeléseiket időről-időre összevárjuk, hogy a szállítási költség ne terhelje az árakat. De a már nálunk levők képeit a honlapunkon megtalálja, webshopunkon keresztül a kerámiák hozzáférhetőek, illetve a boltban kézbe foghatóak, tüzetesen megvizsgálhatóak – mi minden nap elgyönyörködünk bennük.

 

Kattintson ide, ha meg szeretné nézni a kollekció többi darabját

 

 

 


 

 

ZAO BIO Sminkverseny

Most minden Zao biosmink vásárló megmutathatja szépségét egy laza, nyári sminkversenyben! Aki pedig kedvet érez arra, hogy megossza "sminkalkotását" a SZKB közönségével, azonnali ajándékban részesül!

A legszebb fotók beküldői között egy facebook verseny keretében külön nyereményeket is sorsolunk.

Mindeközben hasznos sminktanácsokkal látjuk el rajongóinkat! Elmondjuk, mire kell nyáron ügyelni, megcsillantjuk a biosminkek jó tulajdonságait és együtt megvitatjuk, ki milyen sminket szeret használni hidegben, melegben, nappal és este.

 

Így lehet részt venni a nyereményjátékban:

  1. Vásárolj a boltban, vagy a webáruházban legalább egy Zao biosmink terméket!
  2. Sminkeld ki magad otthon a termékkel és töltsd fel a fényképed az SZKB facebook oldalon lévő fényképek albumba!
  3. Ha vásároltál és képet is feltöltöttél, egy promóciós kódot küldünk neked, amit meg kell őrizni a játék végéig, mert a játék kihirdetése után a győztes csak ezzel veheti át nyereményét.
  4. Minden vásárló csak egy képpel játszhat.
  5. Minden feltöltő azonnali, 1000 Ft értékű promóciós kupont kap ajándékba, amelyet a SZKB üzletében és webáruházában tud levásárolni.
  6. A beküldött képekből a SZKB (Szépségek Kicsiny Boltja) zsűrije kiválasztja a nyerteseket.

 

Nyeremények:

  • 1. helyezett: 10 ezer Ft-os vásárlási utalvány
  • 2. helyezett: 7 ezer Ft-os vásárlási utalvány
  • 3. helyezett: 5 ezer Ft-os vásárlási utalvány

A nyeremények ajándékba is adhatók, de készpénzre nem válthatók.

 

A játék ideje:

Képek feltölthetők: június 27.-szeptember 1. között

Eredményhirdetés: szeptember 10.

 

Mutasd meg a nyár legfrissebb sminktrendjeit!

 

Kattintson ide, ha meg akarja nézni a Zao bio sminkszereket

 

 


 

 

 

 

Nagy Nyári testpermet akció!

 

 

 

 

A kánikulára való tekintettel minden Aquolina testpermetünk  -30% - os árengedménnyel kapható 2011. augusztus 31-ig!

 

 

Kattintson ide, ha meg akarja nézni az akciós testpermeteket!


 

 


Szeretettel várjuk Önt az üzletben, a webáruházban, és rajongói oldalunkon.


Üdvözlettel:

Mester Monika és Elekes András
Szépségek Kicsiny Boltja - V. ker. Nádor u. 14. - tel: 460-9461 

 

 


VisszaKosár tartalma
Az Ön kosara még üres.
Keresés
Újdonságok