Marius Fabre

 

 

Marius Fabre szappanmanufaktura

 


Szappanválasztékunkból a valódi marseilles-i szappan eddig hiányzott.... de most kiköszörültük ezt a csorbát és nem is akármilyen gyártót találtunk!

Tudta, hogy a marseilles-i szappan gyártásának szabályait 1688-ban XIV. Lajos fektette törvénybe és mind a mai napig érvényben vannak? 

A Marius Fabre szappanmanufaktura 110 éve gyártja a tradicionális olíva alapanyagú szappanokat. Filozófiájuk lényege a tradíció követése, a helyi lakosok munkájának tisztelete és a legjobb minőségű alapanyagok használata. Ezen elveknek köszönhetően a Marius Fabre ma elismert márkanév. A cég családi tulajdonban van, a szappanfőzés folyamatát a tulajdonos maga ellenőrzi.

A szappanmassza minőség-ellenőrzésének hagyományos módja a kóstólás. Vajon sok szappanfőző-mester meri megkóstolni a saját termékét?

A Marius Fabre választékában a megszokott, tisztálkodásra szolgáló szappanokon kívül a háztartási felhasználásúakat is megtaláljuk, így az üzletben is kaphatók a fekete, finomítatlan olívaolajból készülő folyékony és szilárd mosószappanok és akár gépi mosásra is alkalmas szappanpelyhek.

 


Segíthetünk megtalálni a legjobbat?

Marius Fabre termékek »

Nincs találat.


Kosár tartalma
Az Ön kosara még üres.
Keresés
Újdonságok