Cégünkről

Rólunk

 

 

A Szépségek Kicsiny Boltja újabb távlatot tárt fel a natúrkozmetikumok horizontján; webáruházunkat azoknak ajánljuk, akik, időhiány, vagy a távolság miatt nem tudnak személyesen belátogatni mintaboltunkba. A kárpótlás nem teljes, hiszen bizonyára kellemesebb az illatos polcok között járni-kelni és a termékeket helyben kipróbálni, mint egy csomagra várni, de a felkínált és alkalmanként bővülő választékból kép és leírás alapján is rá lehet lelni egy-egy ígéretes termékre.

 

Hogy a bolt hangulatát mégis érzékeltessük valahogy, egy-egy villanás erejéig bemutatjuk kincseinket. A néha már unalmas fürdőszobai rutint élénkíti fel az olasz Aquolina vagy a normandiai Autrepart csokoládés, karamelles, marcipános, friss gyümölcsös aromaarzenálja, a kádfürdőt pezsdítik fel, vagy alakítják simogatóan krémessé a Bomb Cosmetics fürdőgolyók. Szappanban is tudunk egyszerre kellemest és szépet nyújtani: A firenzei Nesti Dante ízléssel csomagolt, vagy ötven illatot felvonultató kínálata többet nyújt, mint egy szokványos, glicerines mosakodószer; ha meg a szappan ajándékként kerülne a kosárba, egy azonos motívumú, kézzel festett szappantartó méltó foglalatául szolgálhat. Az igényes, érett bőrt is reparáló arc-és testápolásra is van kádenciánk: francia, olasz arganolajas, karitévajas, olívás, vörösboros krémek és balzsamok várnak értő használóikra, a toszkán Erbario Toscano levendulás, pézsmás, citrusos és rózsás sorozattal fejeli meg az említett hatóanyagok sorát. A vadregényes skóciai Arran szigetén készített luxuskozmetikumok a világmárkák szintjét igen, árait azonban nem érik utol, egyediségük túllép az egyenízlés határain – a férfiaknak szánt vonalat is beleértve. Német farmról származó juhtejes szappanok, görög, természetes alapú testápolók és samponok, adriai és a Himalájából érkező fürdősók, sómécsesek, az ibolya illóolajából készült toulouse-i fürdőszerek színesítik a választékot. Ha jönnek az ünnepek? Kézi csomagolású, dekoratív szettek várnak arra, hogy örömet szerezzenek valakinek.

 

Termékeink egy része talán valamelyik, az Ön lakhelyéhez közel fekvő viszonteladó partnerünk polcain is fellelhető; ha mégsem, jó böngészést kívánunk oldalainkon és ha ideje egyszer majd engedi, szívesen látjuk személyesen is üzletünkben.  Kosár tartalma
Az Ön kosara még üres.
Keresés
Újdonságok